21 June 2010

Nanny Mc Phee

Nanny Mc Phee & The Big Bang...

arinie aku nak kongsi citer yg best kat panggung skrg....
citer ini memang best giler....xrugi la kalo korg tgk..
mmg akan ketawa je dr awal start hingga la the end..hi2..

actually aku xtau la plak citer ni dlu pun dh ade gak...
al maklum la dlu2...hi2..zaman muda2 dlu...xpndai lagi nk brsosial...hi2..
aku tgk citer ni dgn adik beradik aku kat MBO melaka...
akak aku yg blanje tiket wayang nyer...hik2...
kecian akak aku pokai blanje adik2 die......
tue la sape suh nk tgk wayang sgt.....

sure korg tertnye kan pe yg klakar sgt dlm citer nie???

pe yg xklakar nyer...
de ke pig boleh terbang, pnjat pokok, swimming plak tu...
ish2..myb xlogik bg korg...
tp bg ak mmg klakar la.....asyik gelak je tgk....hahahaha....
skrg nie aku nk download plak citer nie...hi2...

klah, kalo korg rajin g la tgk citer nie....
bawak lah sape2 pun...mmg ketawa je la.....hi2....

aku bagi 5 star la kt movie nie..hi2..


2 comments:

amira meuh said...

wah! seyes best cte die..aku da tgk weh.. yg 1st aku tgk time kt mtrik :-)

aqilahnasir said...

yeke...aku xtgk pun sblm nie..best sgt2 kan..

Post a Comment

 

aqilah nasir Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal