07 December 2010

playful kiss



yes! akhir nyer aku berjaya habis kan citer korea playful kiss...
citer nie best giler....sedih pun de, klakar pun ade...semua la ada....
setelah bertungkus lumus mendownload citer nie kt umah disebabkan
streamyx kat umah lg laju dr wireless kolej yg lembap nie...akhir nyer
hbs gak aku download citer nie time raya aritu....
mula2 niat di hati xnk tgk citer nie lagi..tggu lps hbs exm nnt...nak focus
kat exam...xnak men2..tp disebabkan iman xberapa nk kuat dgn citer
korea nie jadi niat tue terpaksa la dihapuskan...
tergoda dgn citer korea tue...
lebih2 lagi pelakon die yg hensem2 n cute2....hahaha....
aku pun berjaya gak la mghabiskan citer
nie time mggu exam...hahaha....

bile tiap kali aku tgh tgk citer korea jer time tue la
papa call tnye wat pe...hahaha...
cam tau2 jer anak die tgh buang masa...hahaha....kantoiiii....
agak2 nyer ayah aku nie pasang spy kot tgk anak nyer watpe..
hahaha..instinct seorg ayah...
azam aku pas exam nie nak ulang balik tgk citer nie...hahaha.....
suke giler la tgk citer nie...nie antara scene2 yg aku suke :


scene nie time Oh Ha Ni bersemangat nak study dpt kn ranking top 50...
Baek Seung Jo plak terpksa ajar Oh Ha Ni yg lembap nie...


akhir nyer dorg tertido sama2 lps penat study...


scene nie lps dorg kawen...baju tidur pun nak sama..tp sweet sgt2...

scene nie plak bile Oh Ha Ni berjaya lulus test drive stlh 8 kali ulang...
beriyer nak drive kete dgn Baek Seung Jo...



nie antara scene2 yg aku minat..ingtkan nk ltk lagi tp nnt byk sgt la plak...
pe pun aku syorkan sesiape yg minat korea tue tgk la citer nie...
anda pasti tak rugi...hahaha...poyos!






4 comments:

fatienriman said...

citer nih mcm menarik hati aku..tp aku mls nk crik citer nih kat syok..pass kat aku ekh..[bi la lahh nk jumpa kau lak kan?]

aqilah nasir said...

mmg menarik pun tau....best gile..smpai buku pun tolak tepi..hahaha
kalo ko nk tgk on9 nie web die
http://prixiebaby.blogspot.com

MisZ MaShiEy said...

teringin nak tgk..tp..laptop rusak..~~

aqilah nasir said...

cian ko syitah...xpe2..nt dh betul kn laptop tue tgk la yerk..

Post a Comment

 

aqilah nasir Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal